OUR COMPANY
Користь червоного вина
badyorui@gmail.com
+380 44 281 4208
Введіть текст тут
+380 44 281 4208
info@site.info
+380 44 281 4208
info@site.info
+380 44 281 4208
badyorui@gmail.com
МЕРЕЖА МАРКЕТІВ «БАДЬОРИЙ» 2024
Вчені ставлять крапку у столітній дискусії про користь червоного вина. Помірне споживання цього напою приносить організму більше кориситі, аніж шкідливого впливу.
It is necessary to choose a visual aid that is appropriate for the material and audience.
Французи - одна із самих патріотнх націй у світі. Ніхто так яро не захищає свою культуру і традиції від нашестя глобалізму. І звичай супроводжувати кажну серйозну трапезу келихом вина французи також захищають з великим відчаєм. А захищати є від чого: медики та дієтологи із різних країн на протязі десятиліть атакують будь-яку спробу довести, що помірне споживання алкоголю зовсім не шкодить крепкому здоров'ю.
Спеціалісти звернули увагу на те, що
французи менше інших європейців страждають від низки вікових захворювань (сердечно-судинної системи, стравоходу та ін.). І це не дивлячись на те, що французька кухня не може вважатися взірцем дієтичності. Вона включає в себе досить багато жирної та смаженої їжі, а також солодощів.
Вчені почали шукати істину даного парадоксу. Єдиним очевидним поясненням стала лише пристрасть французів до червоного вина, у склад якого входить ресвератол, якому приписують корисну дію на людський організм та здоров'я.
Експерти із Паризького та Бордоського університетів запевнюють, що їх праця лише доводить: помірне споживання червоного вина знижує вірогідність передчасної смерті від захворювань сердечно-судинної системи на 40%, а від онкологічних захворювань – на 20%.
Також виявилось, що ті, хто віддають перевагу солодким напоям, як алкогольних, так і безалкогольних, мають на 33% більше шансів нажити собі каменів у нирках, ніж ті, хто систематично споживають червоне вино. Серед інших апоїв, які знижують проблеми з нирками, вчені відмітили пиво, каву, чай та апельсиновий сік. Однак жодне з них не може порівнятися із червоним вином.
Пошуки пояснень корисних властивостей вина найчастіше наштовхуються на довгий список його компонентів. Серед них зазвичай виділяють фруктозу, органічні кислоти, антиоксиданти, калій, магній, залізо, цинк. Також вітаміни В1, В2, С (усі ці компоненти відносяться, здебільшого, до червоних вин переважно сухих сортів). Особлива увага приділяється й іншому компоненту – ресвератолу, який потрапляючи в організм, надає противоопухолеву та протизапальну дію, знижує рівень цукру у крові.
Найголовніше пам'ятати: НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ЗАШКОДИТЬ ВАШОМУ ОРГАНІЗМУ!