НАШ БЛОГ

Цікаве :)


Пора для Глінтвейну – зігріємо душу та вечір!
Глінтвейн – це вино зі спеціями, підігріте до певної температури.
Англійська назва - mulled wine, німецька – Glühwein (глювайн) від glühender Wein – гаряче вино. Цей напій просто незамінний в холодні пори року, адже він зігріває, тонізює та бадьорить.

Перші рецепти близького до Глінтвейну напою були відомі ще у Древньому Римі. Тоді вино готували зі спеціями, але не нагрівали.

Справжнє гаряче вино з'явилось у часи Середньовіччя у країнах Північної та Центральної Європи.

Нині існує безліч рецептів Глінтвейну, але його основою незмінно залишається червоне сухе або напівсухе столове вино, різноманітні спеції, основні з яких кориця, гвоздика, цедра лимону, мед та ін. Також головним правилом приготування напою – не доводити до кипіння та не використовувати молоті спеції, адже Глінтвейн тяжко буде відфільтрувати.

Подається напій у високому бокалі з товстим склом або у кружці.

У нашій мережі Ви знайдете безліч варіантів столових червоних вин для приготування Глінтвейну: від вітчизняних до імпортних, від сухих до напівсухих. Теплих Вам вечорів з мережею маркетів «Бадьорий»
ВІДГУКИ, ПИТАННЯ ТА ПРОПОЗИЦІЇ
badyorui@gmail.com
Made on
Tilda